Schimbare Anvelope

http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/schimbare-roti-1075x717.png
http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/13-2-600x721.png

PulsAnvelo - Service Auto din Brasov, ofera consultanta in vederea alegerii anvelopelor potrivite autoturismului dumneavoastra, in functie de anotimp, modul de exploatare, stil de conducere si performantele dinamice alte autoturismului.

A.Montari - Demontari anvelope

Toate standurile noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale; in acest caz ar aparea riscul de a deteriora janta/anvelopa.

B.Echilibrat roti:

O roata echilibrata face diferenta intre un condus placut sau unul dezastruos. Unii dintre noi sunt mai sensibili in a detecta o roata neechilibrata, dar pana la urma nimeni nu se simte confortabil cand volanul vibreaza. O roata neechilibrata scurteaza viata sistemului de rulare, directie si al suspensiei. Daca simti vibratii in volan, care incep de regula la 80-90 km/h si cresc in amplitudine si/sau in frecventa odata cu cresterea vitezei, atunci trebuie sa verificati echilibratul rotilor.

Operatiuni efectuate de Service Roti

  • demontat/montat;
  • depanat/dejantat;
  • echilibrat;
  • presurizare cu azot(pneumix);
  • etansarea anvelopei pe janta;

 

ro_RORomanian