Schimb ulei

http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/12-2-400x400.png
http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/2-3-400x400.png
http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/1-400x400.png

Schimbul uleiului si al filtrelor:

Uleiul este elementul ce lubrifiaza componentele motorului. Schimbat la timp acesta prelungeste viata motorului, asigura un consum normal de combustibil si evacuarea unor noxe in limitele specificate de constructor.

Tinand cont de aerul incarcat de particule de praf si de circulatia lenta din orasele Romaniei, se recomanda ca uleiul sa fie schimbat la 10.000km efectuati - pentru un atutoturism de capacitate medie.

Pe langa schimbul de ulei, recomandam si schimbarea filtrelor de ulei, aer si polen.

PulsAnvelo Service pune accent si pe protectia mediului inconjurator. Uleiurile uzate sunt colectate in recipiente speciale, depozitate si predate unei firme ce se ocupa cu reciclarea acestor lubrifianti.

Daca dumneavoastra considerati ca automobilul necesita schimbul de ulei va rog sa ne contactaci pentru a face o programare.

 

POLISH PROFESIONAL FARURI/STOPURI SI ELEMENTE DE CAROSERIE

Polishul restaureaza frumusetea originala a autoturismului. Reda vitalitatea si stralucirea lacului si a vopselelor deteriorare de vreme sau a spalarii indelungate cu perii. Elimina zgarieturile si ofera protectia caroserie impotriva acizilor, a razelor solare, intemperii, etc.

Tipul de polish auto se alege in functie de obiectivele care trebuiesc sa fie supuse procesului de polish auto. Daca stratul de vopsea de la suprafata masinii dumneavoastra este intr-o stare impecabila atunci acesta trebuie protejat de influenta unui complex intreg de factori negativi(noroiul, care se gaseste in mod permanent pe suprafata drumurilor, contine acizi particule minerale abrazive, chiar si mugurii de copaci pot afecta suprafata exterioara a masinii dumneavoastra). In acest caz se recomanda un polish auto de protectie a caroseriei.

Daca stratul de vopsea a suferit deja de pe urma factorilor mentionati mai sus, culoarea a devenit una opaca, si-a pierdut luciul initial, si totusi se afla intr-o stare buna si nu este deteriorat, atunci pentru restaurarea luciului initial se recomanda un polish auto prin aplicarea unui strat fin de restaurare. In cazul in care pe suprafata caroseriei exista deteriorari mai grave, se impune inlaturarea stratului de suprafata cu deteriorari si se aplica un polish auto de lustruire abraziv-restaurator al caroseriei masinii.

ro_RORomanian