Reglaj Geometrie 3D

http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/10-2-300x400.png
http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/9-1-300x400.png
http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2017/10/8-1-300x400.png

Geometrie roti 3D:

Service-ul nostru beneficiaza de echipamente de ultima generatie in domeniul geometriei 3D, HOFMANN Geoliner 670, si de o echipa de profesionisti. Geometria rotilor 3D are avantajul unei interventii exacte, fara erori.

Pentru orice model de masina!

Geometria rotilor este foarte importanta pentru exploatarea corecta a autoturismului, previne uzura prematura a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie si a anvelopelor.

Probleme la geometria rotilor duce la:

  • traiectorie defectuoasa a autovehiculului pe carosabil;
  • eforturi suplimentare ale conducatorului auto in a mentine directia autovehiculului;
  • uzura rapida, prematura si neuniforma a anvelopelor;
  • uzura prematura a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie;

SE RECOMANDA ca la momentul schimbarii oricarui element din cadrul sistemului de directie(bieleta, bucsa, pivot, cap de bara, etc.) sau al sistemului de suspensie(arc, amortizor) sa se efectueze geometria rotilor, pentru corectarea eventualelor deficiente care apar odata cu aceste schimbari. De asemenea, la inlocuirea anvelopelor se recomanda echilibrarea acestora si efectuarea geometriei rotilor, stiut fiind faptul ca o anvelopa dezechilibrata conduce nu numai la uzura prematura a acesteia dar antreneaza dupa sine si uzura elementelor sistemului de directie si suspensie.

Un soc puternic, cum ar fi o groapa mai serioasa, poate sa deregleze unghiul de fuga al autoturismului dumneavoastra. Un asemenea impact poate de asemenea sa indoaie janta provocand o pierdere de presiune si deteriorarea anvelopelor fara a lasa urme evidente.

Recomandam verificarea geometriei atunci cand schimbati anvelopele, de asemenea cel putin o data pe an, sau la cca 20.000 km parcursi.

ro_RORomanian