Echipa PlusAnvelo

PulsAnvelo - Service Auto Brasov va pune la dispozitie servicii profesionale de reparatii auto si service roti, ofera clientilor sai servicii de vulcanizare, si echilibrare roti, polishare, schimb de ulei, filtre, placute frana, amortizoare, materiale de exploatare, acumulatori, verificari ale tevii de esapament, diagnoza electronica, etc.

Prin intermediul service-ului auto din Brasov, clientii pot achizitona anvelope pentru toate tipurile de autovehicule, camioane, jante, consumabile precum uleiuri, piese auto import, etc..

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri intretinerea si reparatii auto cu dedicare si profesionalism la preturi accesibile.

PlusAnvelo - Service Auto Brasov vizeaza sa devina garantul calitatii si responsabilitatii, recunoscut pentru valoarea pe care o ofera clientilor si partenerilor sai.

Respect & Integritate

Respectam angajatii, clientii si furnizorii, ne comportam cu onestitate si cautam sa atingem standarde profesionale si etice inalte;

Incredere si respect

Fata de calitate, diversitate, oameni, atat fata de cei cu care lucram, cat si fata de cei pe care ii servim.

Excelenta

Prin calitatea serviciilor, pregatirea profesionala si dedicarea echipei de lucru. Analizam necesitatiile si suntem alaturi de clientii si partenerii nostri cu toata experienta pe care am dobandit-o in acest domeniu, fapt care s-a dovedit a fi de-a lungul timpului, liantul colaborarilor noastre.

http://serviceautobv.ro/wp-content/uploads/2016/07/greats-car-engine-wallpaper-hd-to-img-p8j-with-car-engine-wallpaper-new-at-auto-670x620.jpg

0


Clienti multumiti

0


Ore de lucru

0


Cesti de cafea

0


Masini reparate
ro_RORomanian